Lees meer | AsaLight

Lees meer

Filters

Meer dan 1000 producten

Asa Light biedt een ruim assortiment van meer dan 1000 lampen 12volt en 230volt.  Dit assortiment is zorgvuldig samen gesteld. We proberen een breed assortiment te voeren binnen verschillende prijsklassen. Zo hebben we voor elke tuin en budget een ruim aanbod. Omdat we u als hovenier willen ontlasten kiezen we uitsluitend voor kwaliteitsproducten van fabrikanten die hun waarde in de markt hebben bewezen. Zo willen we voorkomen dat u klachten krijgt over geleverde producten. Mist u bepaalde producten of is er veel vraag naar een type lamp dat nog niet in het assortiment te vinden is, laat het ons dan weten. We zijn voortdurend opzoek nieuwe fabrikanten die een toegevoegde waarde zijn voor u als hovenier.               

Onze Fabrikanten

Franssen Verlichting is al meer dan 35 jaar een begrip in de verlichtingsmarkt. Het leveren van kwaliteitslampen en advies waar zowel dealers, bedrijven als consumenten op kunnen vertrouwen is wat hen drijft. Dat komt enerzijds tot uiting in een breed assortiment aan unieke binnen- en buitenverlichting in het midden tot hoog segment.  Dankzij jarenlange ervaring en bovenal een ongekende passie voor licht zijn zij in staat om bijna elk gewenst lichtbeeld te creëren.

KS Verlichting is een succesvol productiebedrijf van unieke exclusieve buitenverlichting en tuinornamenten en staat al 40 jaar bekend als dé specialist op het gebied van historische en moderne buitenverlichting. Bij KS ontwerpen, engeineeren en produceren ze hooggekwalificeerde verlichtingsmodellen. De kwaliteit wordt zorgvuldig gemeten en gecontroleerd. Bij KS blijven we investeren in machines en vakmanschap.

Lightpro is de specialist als het gaat om 12volt verlichting. lightpro  biedt een kwaliteitsproduct met 5 jaar garantie welke is ontworpen voor de professionele markt. Het uitgebreide Lightpro assortiment bestaat uit spots, staande verlichting,
wand verlichting, inbouwverlichting, decoratieve verlichting en accessoires als kabels. In 2016 heeft de Lightpro-connector nog de ‘Innovations-medaille gewonnen.

Aantrekkelijke marges

Asa Light wil naast het gemak van de website u ook aantrekkelijke marges bieden. Zo is het naast de service die u levert aan uw klant ook voor u als hovenier lonend en winstgevend om tuinverlichting aan te bieden. De exacte marge per fabrikant kunt nadat u bent ingelogd op de HOME pagina vinden. De minimale inkoop marge is in ieder geval 20%.  En dat terwijl u geen voorraad hoeft te hebben, een groot assortiment tot uw beschikking heeft, u kunt zelfs de verlichting rechtstreeks van de fabrikant naar uw klant laten versturen. Zo heeft uw klant voordelig verlichting en u eenvoudig extra omzet. Momenteel weten steeds meer hoveniers Asa Light te vinden, dit is fijn omdat we zo onze positie versterken en steeds betere inkoopkorting zullen kunnen bedingen voor u als hovenier.    

Kosten

U kunt Asa Light geheel kosteloos gebruiken. U zit bij ons niet vast aan een contract of andere verplichtingen. Ons streven is om aan u als hovenier een ondersteunde en winstgevende dienst te zijn die eenvoudig en winstgevend is voor u. Wij vinden dat deze visie ook zichtbaar moet zijn in de kosten voor het gebruik van onze website vandaar de keus dat niet werken met contracten en kosten voor het gebruik van de website! U vraagt zich misschien af wat ons verdienmodel dan is? Als Asa Light zijnde halen we voor elke verkocht product een stukje marge bij de fabrikanten in rekening. Op deze manier blijft uw Marge gewaarborgt en kunnen we het gebruik van website zonder kosten aan u aanbieden.

Als Asa Light zijnde doen we  dan ook ons best om onze dienst voor u zo aantrekkelijk mogelijk te maken.  Of u Asa Light nu structureel gebruikt om verlichting aan te bieden of incidenteel wanneer uw klanten er om vragen het maakt geen verschil. We zien dan ook een grote verscheidenheid aan klanten enthousiast gebruik maken van Asa Light, van grote bedrijven met 10 en meer man personeel tot eenmansbedrijven. Mogelijk kan Asa Light ook voor uw bedrijf van toegevoegde waarde zijn!

Snel uw eigen website instellen

Nadat u een gratis account hebt aangemaakt kunt met drie eenvoudige stappen de website personaliseren en aanpassen aan uw eigen wensen. Zo creeërt u eenvoudig en snel uw eigen website waarop u uw klanten kunt laten winkelen. .

  • Stap 1 is dat u  uw gegevens invult en de naam van de website aanpast. Nu is uw naam zichtbaar en worden uw contactgegevens onderaan de website getoond.
  • Stap 2 is dat u uw logo upload. Uw logo vervangt nu het logo van Asa Light.
  • Stap 3 wanneer uw logo is geüpload worden automatisch de 10 meest voorkomende kleuren weergeven uit uw logo. Dit zijn vaak de kleuren die ook worden gebruikt als de huisstijl kleuren. De kleurcodes kunt eenvoudig overnemen om zo ook de kleuren van de website aan te passen naar uw wens. Zo wordt de website weer één geheel met uw eigen naam, logo en kleuren. En dat binnen een minuut of drie.

Ingewikkeld, geen tijd of wat de reden ook is als het prettig vindt doen we het ook graag voor u, het enige wat we nodig hebben is uw logo.

Eenvoudig offertes opstellen

Eenmaal een account dan kunt u met een paar klikken snel en eenvoudig een offert opstellen, producten toevoegen of wijzigen. Eenmaal een offerte opgesteld dan kunt u op de website deze versturen naar uw klant. Uw klant krijgt vervolgens via Asa Light een mail waarin uw opgegeven bedrijfsnaam, logo en kleuren zichtbaar zijn. In de mail zit een link die uw klant naar de offerte op de website brengt.

Als de klant tevreden is met de gekozen verlichting dan kan het de offerte bevestigen, hier krijgt u bericht van en de bestelling hoeft alleen nog maar definitief worden gemaakt. Een voordeel is dat de klant eenvoudig zelf de voorgestelde producten kan wijzigen of de aantallen kan veranderen als het niet naar wens is. Dit scheelt u een hoop tijd en moeite.

Mocht u nu geen tijd hebben om voorstel te doen aan uw klanten dan kunt u ook eenvoudig een lege offerte opsturen. Via de link in de mail kunnen uw klanten vervolgens winkelen op uw “eigen” website. Hier kunnen ze naar wens hun eigen producten vergelijken en uitkiezen.

U kunt de offerte zo uitgebreid maken als u zelf wel. Bij elke product kunt u uitleg geven over waar en misschien waarom u dit product adviseert. Ook zijn de inkoop en adviesprijzen hierin overzichtelijk weergegeven.